×

GLOCK Novinky - KOMPLETNÉ ČIERNE SLIMLINE PREVEDENIE PIŠTOLE G43X A G48 S RAILOM

SPOLOČNOSŤ GLOCK PREDSTAVUJE 
dva najnovšie Slimline modely GLOCK 43X a GLOCK 48, ktoré sú teraz k dispozícii v čiernom prevedení. G43X a G48 majú tenký kompaktný dizajn pre pohodlie, odolnosť a spoľahlivosť. Obidve pištole sú v ráži 9 mm Luger a majú kompaktný Slimline rám s tenkou montážnou lištou, čiernym záverom s povrchovou úpravou nDLC a kapacitou zásobníka na 10-rán, vďaka čomu sú ideálne na skryté nosenie.

Tieto pištole obsahujú prvky série Slimline ako je krátka vzdialenosť spúšťacieho mechanizmu, rám so zabudovanou predĺženou vrchnou časťou rukoväte, prestaviteľný vypúšťač zásobníka a neuveriteľne presná GLOCK “Marksman Barrel“ - hlaveň (GMB) série Gen5. G43X a G48 ponúkajú tiež vynikajúce vlastnosti  predných zárezov. Tenký (01) zásobník je postavený na spoľahlivom štýle GLOCK a má oranžový podávač pre lepšiu viditeľnosť. Tento zásobník bol špeciálne vyvinutý na zabezpečenie prekvapivo vysokej kapacity obidvoch pištolí na 10 nábojov.
NOVÝ G43X RAIL NOVÝ G48 RAIL
G43X Rail má rovnakú kompaktnú dĺžku a veľkosť úchopu s minimálnym profilom a vstavaným bobrím chvostom ako G48 pre pohodlne vyvážené, univerzálne uchopenie, ktoré je ideálne pre rôznych užívateľov. G48 RAIL v ráži 9 mm Luger má podobnú dĺžku a výšku ako G19, ale šírka pištole sa zredukovala, aby sa zvýšila skrytosť a lepší komfort pri nosení.

VŠETKO PRICHÁDZA V ČIERNOM!

Presvedčivé výhody týchto dvoch pištolí sú:
•    Čierny nDLC záver s prednými zárezmi
•    Montážna lišta GLOCK Slimline
•    Vysoká kapacita s 10 nábojmi v zásobníku slim 01
•    GLOCK Marksman hlaveň
•    Štíhly dizajn rámu s integrovaným bobrím chvostom
•    Hladší chod spúšte
•    Prestaviteľný vypúšťač zásobníka

Konštrukčný prístup GLOCK perfection je zárukou, že tieto dva nové SLIMLINE modely sú navrhnuté s prísľubom dokonalosti a vybavené systémom Safe Action a budú čoskoro k dispozícii ako kombinovaná verzia so špeciálnym taktickým svetlom.
 

Všetky články Ďalší článok
Táto webstránka používa súbory cookies

Na prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Títo partneri môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby.