×

GLOCK Novinky - Nové Slimline pištole so strieborným záverom

G43X a G48 sú posledné prírastky do rodiny pištolí GLOCK, ktoré využívajú dizajn Slimline série a dokonalým štíhlym tvarom sú vhodné pre rôzne veľkosti rúk. Tieto nové zbrane určené pre skryté nosenie majú dlhší rám pre vyvážený úchop a vyššiu kapacitu zásobníka, ako aj nPVD záver v novom striebornom vyhotovení.

Glock G43X

Novinkou sú aj precízne vyfrézované predné zárezy pred vyhadzovačom na oboch stranách.

G43X a G48 obsahujú aj iné prvky série pištolí Slimline GLOCK zahŕňajúc krátku vzdialenosť spúšťacieho mechanizmu a rám so zabudovanou predĺženou vrchnou časťou rukoväte, obojstranný záchyt zásobníka
a mimoriadne presnú a spoľahlivú hlaveň GLOCK so zosilneným polygonálnym profilom.

Slim zásobník (1) je vyrobený v spoľahlivom GLOCK štýle a má oranžový podávač pre lepšiu viditeľnosť. Tento zásobník bol špeciálne vyvinutý, aby zabezpečil veľkú kapacitu zásobníka a to 10 rán pre obe pištole.

Glock G48 s dizajnom Slimline

Model G43X

Model G43X má rovnaký slim (01) rám ako G48 kvôli vyššej kapacite zásobníka a vyváženému uchopeniu. Dĺžka slim strieborného záveru sa zmenšila na rozmery modelu G43, čím sa dosiahlo lepšie skrytie a väčšie pohodlie pri nosení.

Model G48

Model G48 v kalibri 9x19 má podobnú dĺžku a výšku ako G19, len hrúbka pištole je zúžená pre lepšie skrytie.

Porovnanie modelov

Výhody slimline pištolí

G43X a G48 - PERFECT FIT
Ďalšie presvedčivé výhody týchto dvoch pištolí sú:

• Strieborný nPVD slim záver

• Predné zárezy

• Zosilnený polygonálny profil hlavne

• Kompaktný slim rám (01) pre menšiu šírku a vysokú kapacitu zásobníka

• Rám so zabudovanou predĺženou vrchnou časťou rukoväte • Krátky spúšťový mechanizmus a jemná spúšť

• Obojstranný záchyt zásobníka

Konštrukčný prístup GLOCK perfection je zárukou, že tieto dva nové modely so strieborným záverom sú vybavené systémom Safe Action® a podložené záťažovým testom s cieľom zabezpečiť spoľahlivú inováciu.

 

Jednotlivé modely pištole GLOCK

Skryté nosenie

Všetky články Ďalší článok
Táto webstránka používa súbory cookies

Na prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Títo partneri môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby.