×

GLOCK Novinky - Nový model GEN5 MOS pištole

GLOCK zvyšuje potrebu už takmer dokonalých modelov Gen5 G17 a G19 s doplnením systému modulárnej optiky (MOS) na plnú veľkosť a kompaktibilitu GLOCKu.
 

Pištoľ Glock model Gen5 G17 a G19

Tieto modely Gen5 sú detailne vyrábané počítačmi  tak aby bol montážny systém vhodný pre všetky populárne optické zameriavače – nový spôsob mierenia zo zbrane. S viacerými nástavcami, môžete rýchlo a ľahko pripojiť miniatúrne elektronické mieridlá do zadnej časti záveru zbrane GLOCK Gen5, ktoré majú zárezy pre ľahšiu a rýchlejšiu manipuláciu. Predné zárezy boli pridané taktiež na G34 Gen5. Výsledná kombinácia optického zamerania a bezkonkurenčnej presnosti a spoľahlivosti hlavne GLOCK Marksman Barrel (GMB) vytvoril nový štandard pre túto triedu pištolí. V týchto MOS pištoliach nájdete všetky kvalitatívne prvky Gen5.

Najnovšia povrchová úprava GLOCK pištolí na hlavných kovových súčastiach je neporovnateľne tvrdšia a odolnejšia voči korózii, vysoká trakčná povrchová úprava rámov Gen5, obojstranný záchyt zásobníka, obojstranný záchyt záveru, systém MBS (Multiple Back Strap system) – vymeniteľné pažbičky, spúšťový mechanizmus Safe Action® a oranžový podávač zásobníka. Ak používate elektronické mieridlá, cieľ môže byť rýchlo a efektívne zameraný až na 90 metrov. 

Výhody pištole  Glock

Modely GLOCK Gen5 MOS pištole sú dostupné od októbra 2018.

Všetky články Ďalší článok
Táto webstránka používa súbory cookies

Na prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Títo partneri môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby.